Kosmetisk behandler

Uddannet lægeeksamineret kosmetolog og er nu i gang med at uddanne sig til kosmetisk sygeplejerske.

Marie Louise er ansat som kosmetisk behandler hos byLysholt. Hun er uddannet lægeeksamineret kosmetolog og er nu i gang med at uddanne sig til kosmetisk sygeplejerske. Da Marie Louise endnu ikke er færdig med uddannelsen til kosmetisk sygeplejerske, varetager hun endnu ikke alle typer af behandlinger i klinikken.

Til gengæld bruges hendes kompetencer som lægeeksamineret kosmetolog, til andre fantastiske behandlinger i klinikken såsom peelinger og ansigtsbehandlinger. Det er en fantastiske kompetence at kunne bruge erfaring og viden fra både uddannelsen og arbejdet som kosmetolog, sammen med den viden og erfaring hun har fra sygeplejestudiet. Derfor er vi også rigtig glade for at Marie Louise er en del af vores byLysholt team.

Marie Louise er enormt kompetent og passioneret omkring det kosmetiske område og hendes kerneværdier som behandler er naturlig forskønnelse, at arbejde æstetisk samt at du skal føle sig i 100% sikre og trygge hænder, når du får behandling. Hun går højt op i altid at tilrette behandling efter den enkelte, hvilket gør at i altid vil få et nøje tilrettelagt behandlingsprogram, når i behandles af Marie Louise.

Marie Louise Døssing

Mød vores team

Vi har løsninger

Vi arbejder udfra ideologien og tanken om, at alle mennesker er smukke fuldstændig som de er.

Marie Louise Døssing

Kosmetolog & Sygeplejestuderende

Annemette holm

Kosmetisk sygeplejerske

Book Tid I God Tid

Vi bestræber os på, at være så fleksible som muligt, men da der er stor efterspørgsmål på vores tider i klinikken, vil det være en rigtig god idé, at booke i god tid.