Laura Kudsk Hansen

Uddannet lægeeksamineret kosmetolog og kosmetisk behandler i klinikken

Laura er ansat som kosmetolog og kosmetisk behandler hos Klinik byLYSHOLT.

Hun har arbejdet som både kosmetolog og underviser på kosmetologskolen, før hun startede her i klinikken for 2 år siden.

Laura har, som både behandler og underviser, tilegnet sig enormt mange kompetencer, som vi er rigtig glade for at kunne drage nytte af, her i klinikken.

Hun mestrer et utal af behandlinger, såsom Ansigtsbehandlinger, Dermaroller®, Microgold®, Lash-Lift, Brow Lamination, Fedtfrysning og Tandblegning.

Laura er enormt kompetent og passioneret omkring det kosmetiske område.
Hendes kerneværdier som behandler er naturlig forskønnelse, at arbejde æstetisk, samt at du skal føle dig i 100% sikre og trygge hænder, når du får behandling.

Hun går højt op i altid at tilrette behandling efter den enkelte og er lidt en nørd når det kommer til hud og hudpleje. Hvilket gør at I altid vil få et nøje tilrettelagt behandlings program, når I behandles af Laura.

MØD VORES TEAM

Vi arbejder ud fra ideologien om, at alle mennesker er smukke fuldstændig som de er og fortjener at være den mest harmoniske udgave af dem selv.

Rikke Lysholt Cortsen

Kosmetisk sygeplejerske og indehaver

Sofie Høedt-Rasmussen

Kosmetisk sygeplejerske og lægeeksamineret kosmetolog

Book Tid I God Tid

Vi bestræber os på, at være så fleksible som muligt, men da der er stor efterspørgsmål på vores tider i klinikken, vil det være en rigtig god idé, at booke i god tid.