Laura Kudsk Hansen - Kosmetolog og Kosmetisk behandler

Uddannet lægeeksamineret kosmetolog

Laura er ansat som kosmetolog og kosmetisk behandler hos Klinik byLYSHOLT. Hun er uddannet lægeeksamineret kosmetolog og har arbejdet som både kosmetolog og underviser på kosmetologskolen, før hun startede her i klinikken.

Laura har, som både behandler og underviser, tilegnet sig enormt mange kompetencer, som vi er rigtig glade for at kunne drage nytte af, her i klinikken. Hun mestrer et utal af behandlinger, såsom ansigtsbehandlinger, dermaroller, microgold, fedtfrysning, lash-lift, brow lamination og shellak.

Laura er enormt kompetent og passioneret omkring det kosmetiske område og hendes kerneværdier som behandler er naturlig forskønnelse, at arbejde æstetisk, samt at du skal føle sig i 100% sikre og trygge hænder, når du får behandling. Hun går højt op i altid at tilrette behandling efter den enkelte og er lidt en nørd når det kommer til hud og hudpleje, hvilket gør at i altid vil få et nøje tilrettelagt behandlings program, når i behandles af Laura. 

Mød vores team

Vi har løsninger

Vi arbejder udfra ideologien og tanken om, at alle mennesker er smukke fuldstændig som de er.

Laura Kudsk Hansen

Lægeeksamineret kosmetolog

Annemette holm

Kosmetisk sygeplejerske

Book Tid I God Tid

Vi bestræber os på, at være så fleksible som muligt, men da der er stor efterspørgsmål på vores tider i klinikken, vil det være en rigtig god idé, at booke i god tid.