Tandblegning

Hvide tænder har i mange år været et tegn på velplejet sundhed og skønhed og samtidig er det noget der giver os, som mennesker en følelse af velvære og selvtillid. Hos byLysholt benytter vi den revolutionerende behandling fra Smileffect.

IMG_9276

Hvad er smileeffect tandblegning?

Smileffect er de første i verden der tilbyder et alternativ til til den traditionelle tandblegning hos tandlægen. Ved behandlingen benyttes en, fra Smileffect specialdesignet tyskproduceret SmileZERO gel, som frigiver 0,1% hydrogenperoxid (blegemiddel). Højere værdier indenfor kosmetisk tandblegning er forbudt i EU. Vi garanterer et lovligt produkt, samt et produkt af højeste kvalitet. Efter gelen bliver påført tænderne, aktiveres LED-lyset som i fællesskab med gelen, går ind og bleger tænderne.

Selve behandlingen

Der afsættes altid tid til en konsultation før behandlingen. Her gennemgås hele forløbet samt behandlingen. Til konsultationen, sammenlignes dine tænder med vores farveskala, så vi efter behandlingen kan se hvor mange toner de er blevet bleget. I gennemsnit bleges tænderne 2-9 toner. Derefter bliver du placeret i vores dejlige og behagelige stol og får skinner med gel placeret i munden. Herefter aktiveres LED lyset og du skal sidde i stolen i 15 minutter. Denne procedure gentages 2 gange og en behandling tager derfor 30 minutter.

efter behandlingen

I den første time efter behandlingen, vil der somme tider forekomme hvidlige pletter på tænderne. Disse fortager sig dog efter 1 times tid. I den første time efter behandlingen, må du hverken spise, drikke eller ryge. De første 2 døgn efter behandlingen, skal du undgå alle fødevarer og drikkevarer med farvestoffer. Tænk derfor i at spise og drikke så meget ”hvidt” mad og ”hvide” drikkevarer som muligt.

Før/efter tandblegning

99507AF8-1E69-4FE8-B228-1370CAC2A73B

Prisliste

hurtig og sikker vej til et hvidere smil

SmileZERO gel blegemidlet, der anvendes ved Smileffect behandlingen, trænger ind i tandoverfladen aktiveret af LED-lyset, der reagerer på den misfarvede tandemalje. Gelen reagerer kun på tandoverfladen, uden påvirkning af tandkød og tandemalje. Behandlingen er 100% kosmetisk. Blegningen holder i op til 1 år, afhængig af indtagelse af farvede fødevarer og tandhygiejne.

Hvem kan få en tandblegning

For at få det bedste resultat ved en tandblegning, skal du helst have været fordi din tandlæge for 3-4 måneder siden og blive tjekket/behandlet for huller. Du bør helst heller ikke have paradentose eller dybe tandkødslommer, da du så vil have større risiko for bivirkninger. Derud over opnås det bedste resultat, hvis du inden blegningen har fået en tandrensning. Har du plastfyldninger, kroner eller porcelænsfacader på fortænderne, kan disse ikke bleges. Gule toner er altid nemmere at blege end grålige toner, så derfor vil du få det bedste resultat hvis dine tænder er mere gule i deres misfarvning, end der er grå. Derud over skal du være over 18 år og må ikke være gravid eller ammende.