Skin rejuvenation

Om behandlingen

Denne behandling bruges mod:
- Acne
- Leverpletter/pigmentpletter
- Karsprægninger
- Couperose
- Rocesea
- Fine rynker/linjer
- Store porer/ujævn hudstruktur

I løbet af den naturlige aldringsproces, svækkes de kollagene og elastene fibre og derved skabes rynker og linjer. Altså forandrer hudoverfladen sig.

Skin rejuvenation behandlingen, arbejder kombineret med hurtige energirige impulser og xenonlys. Derved trænger både energi og varme ind i dermis, hvor varmeenergien påvirker kollagenfibrene, så de udvikles stærkere igen. Rynker og linjer vil derfor blive synligt udglattet.

Lysimpulserne og energien kan også gå ned i huden og bearbejde betændesestilstanden ved acne, nedbryde ansamlingen af melanocytter man ser ved pigmentpletter, øge blodgennemstrømningen så karsprægninger mimimeres/fjernes og stramme de kollagene og elastene fibre op, så couperose forbedres væsentligt.

Resultatet bliver en sund og friskere hud, hvor man vil kunne se tydeligt forskel på de hudproblemer, man må have haft.

Behandlingsforløb

Behandlingen er fuldstændig smertefri og der vil kun kunne føles en svag varme på huden.

For at stabilisere hudstrukturen, anbefales det at lave et forløb med 6-10 behandlinger. I første uge skal der laves 2 behandlinger og de efterfølgende uger, blot én.

Ved behandlinger for store porer, ser man ofte gode resultater selv efter første behandling. Skal resultatet forbedres væsentligt, så porerne bliver markant mindre, skal behandlingen dog gerne gentages 4-6 gange.

Ved behandlinger mod karsprægninger, couperose, rocesea og pigmentpletter, skal der udføres behandling én gang om ugen, med et forløb på 6-8 behandlinger. For at behandle acne i udbrud, skal der udføres behandling én gang om ugen, i et forløb på 6-8 behandlinger. Derefter skal det holdes ved lige hver 3-4 måned, for at acnen ikke kommer igen.

Prisen for en behandling på 30 minutter, er kr. 695 og der kan tilkøbes et klippekort på 6 behandlinger for kr. 3475. Den 6. behandling er GRATIS. Skulle din hud kræve mere end 6 behandlinger, får du 10 % rabat på de efterfølgende behandlinger.