Permanent hårfjerning med SHR

SHR hårfjerning er smertefrit

Den nyeste og mest innovative type behandling, indenfor permanent hårfjerning. SHR er en, for huden, yderst skånsom behandling, hvor hårsækkene ikke varmes unødvendigt højt op og derved forårsager smerte. Behandlingen er en glidende behandling, hvor håndstykket bevæges i optimeret hastighed, henover det område der behandles. Dette gør at huden opvarmes forsigtigt, gennem melanin og stamceller, ved brug af lav energi og en temperatur på bare 40-45 grader. Halvdelen af energien fra SHR går direkte i hårets pigment og den anden halvdel absorberes af stamcellerne, der er ansvarlige for produktionen af hår i området.

Klassisk hårfjerning er kendt for at forårsage smerte, hvorimod SHR permanent hårfjerning er stort set smertefrit. Den kontrollerede opvarmning af det behandlede område og den høje frekvens gør, at vi også fjerner finere, lysere og røde hår, i modsætning til de klassiske IPL og Diode lasere, som kun behandler mørke hår og med en temperatur på 70 grader. Vores SHR maskine kan samtidig også behandle på både solbrændt og mørk hud. Vi anbefaler et forløb på ca 8 behandlinger med en mellemliggende periode på 4 uger, for et langvarigt resultat. Lysere og røde hår, kan måske kræve en smule flere behandlinger. Det samme er gældende for genstridige hår, fx i ansigtet.

Din tryghed

Det er påvist gennem videnskab og studier, at permanent hårfjerning med SHR er langt mere sikker end en klassisk laser behandling. Udeblivende risiko for overbehandling og væsentligt lavere energi, danner grobund for størst mulig tryghed, i forløbet hos os. Stort set alle steder på kroppen kan behandles med SHR. Grundet det meget milde lys, fjernes hår på områder med meget tynd hud, uden at du skal påregne smerte. Dog er der enkelte steder, som kan kræve en lidt højere styrke, hvis hårene er meget genstridige og her vil behandlingen kunne føles en smule varm.

Før behandlingen

En permanent hårfjerning behandling med SHR, indledes hos os, med en gratis konsultation hvor selve behandlingen gennemgås, samt hvor der laves en forventningsafstemning, så du som kunde ved, præcis hvad du går ind til. Du kan stille alle de spørgsmål du må have og på den måde føle dig 100 % tryg, inden behandlingens start. Konsultationen kan laves enten i forbindelse med behandlingen, eller som særskilt aftale. Besluttes det at der skal udføres behandling, skal det ønskede behandlingsområde være skrabet, så der ingen hår er fremme. Har man ikke selv mulighed for at skrabe området, kan det gøres i klinikken for 200 kr. Der må IKKE være fjernet hår med pincet eller voks på det ønskede behandlingsområde, de sidste 4-12 uger (alt efter område) før behandlingen skal udføres.

Priser og rabatter

- Køb et klippekort med 6 behandlinger og få 15 % rabat på hele beløbet.
- Vil du have mere end ét område behandlet betaler du for det dyreste og får 50 % rabat på de andre områder.