Mesoterapi mod hårtab i Århus

Ønsker du også et mere fyldigt og sundt hår? Så læs videre om denne resultatskabene og effektive behandling med mesoterapi.

Der kan være mange grunde til, at vi oplever at miste hår og at det ikke er nær så sundt og glansfyldt som tidligere. Hvad end grunden er, oplever mange mænd og kvinder, at de ville ønske deres hår var tykkere, sundere og længere. Med en behandling med mesoterapi fra Apriline, kan dette blive virkelighed.

Mesoterapi behandling kan med fordel benyttes, hvis du:

  • oplever, at du har mistet meget hår og måske endda har fået nogle skaldede pletter
  • føler, at der er blevet længere mellem dine hårstrå
  • føler, at dit hår har fået et trist udseende og trænger til et ordentligt vitaminboost.

For mange kan det at opleve sit hår blive tyndere og tyndere, være et problem, der fylder meget i hverdagen. Det går ud over vores selvtillid og dermed vores livskvalitet.

mesoterapi

Om behandling med mesoterapi i Århus

Med en mesoterapi hårbehandling fra Apriline tilføres en lang række vitaminer og mineraler til hovedbunden. Disse vitaminer og mineraler tilføres ved hjælp af små injektioner, som lægges lige under huden. De stimulerer derefter hårets genopbygning og behandler ødelagt og tyndt hår, samtidig med, at nye hår vil vokse frem.

Injektionerne udføres med en meget meget tynd nål. Alligevel vil der være nogle steder i hovedbunden, hvor injektionerne kan nive en smule.

Ønskes et endnu bedre resultat, kan der tilkøbes shampoo, conditioner og/eller serum. Dette tilrådes fra klinikkens side, da disse produkter vil gå ind og booste hårvæksten yderligere og dermed give et endnu bedre resultat.

Der kan købes både enkelte behandlinger, eller fulde behandlingsforløb. Dette bestemmes ud fra forventninger omkring hvilket resultat der ønskes.

Priser for mesoterapi

Priser for enkeltbehandlinger, ligger på 1.500 kr. for et lille område og op til 2500 kr. for et stort område. For dem, der ønsker de bedste resultater, kan der købes et behandlingsforløb på 6 behandlinger for 8.700 kr. Behandlingerne laves med 14 dages mellemrum og et behandlingsforløb tager derfor ca. 3 måneder.