Permanent vippebuk

Vippebuk, som også kaldes lashlift, er en behandling hvor man opnår vipper som syner længere, sundere og tykkere og samtidigt meget naturlige. VIppebuk er en utrolig populær behandling som mange kombinerer med et køb af vores vippeserum, som på 12-16 uger gør dine egne vipper længere og dermed vil give et endnu bedre resultat af en permanent vippebuk behandling. Ved et lashlift løftes og bukkes vipperne på en skånsom måde og giver et resultat der holder i 4-8 uger, alt efter vippernes kvalitet ved behandlingens udførelse og samtidig også hvordan du plejer dine vipper efterfølgende. Alt dette vil vi selvfølgelig også instruere dig i under behandlingen, så du opnår den bedst mulige holdbarhed på din behandling. Af samme grund udføres permanent vippebuk kun af veluddannet personale, hvilket er din sikkerhed for at få det bedst mulige resultat.

Selve behandlingen

Behandlingen foregår ved at vi skånsomt bukker dine vipper op på silikonepuder og derefter benytter permanentvæske som er specialdesignet til vippebuk. Det bedste resultat vil du opnå ved samtidig at få dine vipper farvet, da det lige vil give dine vipper det ekstra touch, som får dem til at syne endnu længere og sundere. Mange føler også sagtens de kan gå uden mascara efter at have fået både vippebuk og farvet deres vipper.

Efter behandlingen

Dine vipper tåler ikke vand de første 24 timer - Du må ikke bruge mascara de første 24 timer - Undgå, så vidt muligt, at sove med ansigtet ned i puden så vipperne ikke bliver trykket.

Hvor lang tid tager et vippebuk?

Du skal regne med ca 30-45 minutter, alt efter om dine vipper skal farves eller ej. Ønsker du i samme omgang dine vipper farvet, er prisen 400 kr.

Hvor længe holder behandlingen?

Vipperne holder formen helt indtil de naturligt falder af, så vippebuk vil holde i 4-8 uger, alt efter hvilken stand dine vipper er i når du får behandlingen, samt hvordan du plejer dine vipper efterfølgende. Dette vil din behandler fortælle mere om på dagen, samt instruere dig i, hvordan du passer og plejer dine vipper bedst muligt, for at øge holdbarheden af behandlingen.