Læbeforstørrelse med filler

Få smukke og naturlige læber med mere fylde, eller få rettet en ujævnhed eller assymetri.


Læbeforstørrelse behandlinger, er ikke kun en behandling for at få større læber.

Det er også for at kunne få korrigeret eventuelle ujævnheder eller assymetrier, samt få fremhævet de små ting der gør, at læberne i sin helhed, vil synes mere harmoniske og smukke.

Før behandlingen

Til konsultationen vil der blive talt om dine ønsker for behandlingen, der vil blive gennemgået eventuelle spørgsmål og du vil til slut få vores profesionelle råd, i forhold til hvad der vil passe bedst til dine læber, udfra din ansigtsform mm. Denne konsultation afholdes, for at sikre et så optimalt behandlingsforløb, som muligt.

Det er vigtigt for os, at dit ansigt har et harmonisk og symmetrisk look og vi vil derfor bruge tiden til konsultationen til at analysere os frem til, hvordan en læbebehandling kan sikre dit ansigt, netop dette.
En læbebehandling kan sagtens se naturlig og “ubehandlet” ud. Vi ved alt om, hvordan filleren skal injiceres, samt hvilken type filler der passer bedst til den enkelte læbe.

30 minutter inden behandlingen, vil der blive påført bedøvende creme, der skal sikre at behandlingen bliver forbundet med så lidt smerte som muligt.

Selve behandlingen

Ved læbeforstørrende behandlinger, arbejdes der med fillers. Vi benytter Restylane eller Belotero, men de fleste fillers på markedet består af det samme, nemlig stabiliseret hyaluronsyre og vand, samt en smule lidocain der virker bedøvende og vil gøre at behandlingen ikke gør nær så ondt som ellers. Derud over får man en bedøvende creme på, som sidder i 30 minutter, før behandlingen går igang. fillers kan injiceres på mange forskellige måder og det er derfor vigtigt at vælge en behandler som kan administrere dem alle. Dette vil give dig den sikkerhed, at uanset hvilket type læbe du har eller hvad du kommer for at få lavet, vil behandleren kunne vælge den rette type injektionsteknik, til netop dine læber. Det er en kunst at kunne lave æstetisk smukke og naturlige læber og det er derfor vigtigt ikke at gå på kompromis med hverken produkt eller behandler. Vi har hos byLysholt valgt at specialisere os inden for læbebehandling og tager derfor løbende på kurser ved forskellige behandlere, for altid at være ajour med de nyeste teknikker samt produkter.

Efter behandlingen

Det er forskelligt fra person til person, om man oplever blå mærker og hævelse efter en læbebehandling. Det vil dog kunne forventes, at der kommer en lille smule. Det vil fortage sig i løbet af et par dage, men nogle blå mærker kan dog vare i en uges tid. Sørg derfor altid for at planlægge din behandlingen, i en tid hvor du ikke har vigtige events lige efter behandlingen.