Læbeforstørrelse

Få smukke og naturlige læber med mere fylde, eller få rettet en ujævnhed, som går dig på. Læbeforstørrelse behandlinger, er ikke kun en behandling for at få større læber. Det er også for at kunne få korrigeret på eventuelle ujævnheder eller assymetri, samt få fremhævet de små ting der gør, at læberne i sin helhed, vil synes mere harmoniske og smukke. Vores læbeforstørrelse udføres med en mesogun, som sikrer korrekt stikkedybde samt dosering af produktet i huden.

Læs mere om Restylane

Før behandlingen

Inden behandlingen med læbeforstørrelse, vil der blive afholdt en konsultation. Denne kan laves enten lige før selve behandlingen, eller endnu tidligere, hvis du må have brug for lidt tænketid, i forhold til hvor meget du fx vil have injiceret. Til konsultationen vil der blive talt om dine ønsker for behandlingen, der vil blive gennemgået eventuelle spørgsmål og du vil til slut få vores profesionelle råd, i forhold til hvad der vil passe bedst til dine læber, udfra din ansigtsform mm. Denne konsultation afholdes, for at sikre et så optimalt behandlingsforløb, som muligt. Det er vigtigt for os, at dit ansigt har et harmonisk og symmetrisk look og vi vil derfor bruge tiden til konsultationen til at analysere os frem til, hvordan en læbeforstørrelse kan sikre dit ansigt, netop dette. 30 minutter inden behandlingen, vil der blive påført bedøvende creme, der skal sikre at behandlingen bliver forbundet med så lidt smerte som muligt.

Selve behandlingen

Ved læbeforstørrelse behandlinger, arbejdes der med fillers. Det injiceres i det yderste hudlag. Produktet er specialfremstillet til netop at skulle ligge så yderligt som muligt og er derfor et meget tyndtflydende og blødt materiale. Dette vil gøre at dine læber vil få et blødt og naturligt look. Fordi produktet ligger i det yderste hudlag, vil det nedbrydes væsentligt langsommere end de klassiske filler behandlinger og vil kunne holde helt op til 12 måneder.

Der er to forskellige behandlingsmetoder. Den ene er lidt dyrere men holder længere, mens den anden er lidt billigere men holder knap så længe.
Du kan vælge mellem:

1. Fordel behandlingen over 2 gange. Ønsker du fx 2 ml ialt, får du injiceret 1 ml ved den første behandling og 1 ml mere ved den anden behandling, ca 2-4 uger efter. Dette vil gøre at behandlingen holder længst muligt, nemlig op til 12 måneder. Denne type er dog lidt dyrere, da der tages et gebyr på 600 kr (grunden ekstra bedøvelse og ekstra tid)

2. Få hele behandlingen på 1 gang. Dette vil gøre at behandlingen holder en smule kortere, ca. 6-7 måneder. Til gengæld er behandlingen billigere.

Efter behandlingen

Det er forskelligt fra person til person, om man oplever blå mærker og hævelse efter en læbeforstørrelse. Det vil dog kunne forventes, at der kommer en lille smule. Det vil fortage sig i løbet af et par dage.