Ansigtsbehandlinger

Smuk hud

Friskt udseende

Når vi kigger os i spejlet, har det ofte meget stor betydning, hvordan vores hudstruktur og hudtone ser ud. Det betyder nemlig rigtig meget i forhold til hvor sunde, friske og velplejede vi ser ud.
Det kan vores ansigtsbehandling hjælpe dig med.
Hos byLysholt tænker vi altid alle aspekter ind, når vi taler med dig om hvordan vi kan hjælper dig og din hud. Derfor går vi også meget op i at vejlede og hjælpe dig i forhold til dine hudplejeprodukter og hudplejerutiner og der bliver altid sat tid af til både at analysere din hud og tale med dig om, hvordan du kan optimere dine hudplejerutiner hjemmefra, så du vil opnå det optimale resultat efter en ansigtsbehandling hos os.

Til vores ansigtsbehandling benytter vi os af produkterne fra SkinCeuticals – et videnskabeligt baseret hudplejebrand, der har udviklet deres produkter gennem de sidste 30 års forskning.
For SkinCeuticals er det ikke nok at et produkt fx kan give huden glød, det skal også kunne korrigere og forbedre. Vores ansigtsbehandlinger kan derfor både stå alene samt kombineres med vores andre æstetiske behandlinger, for at øge deres holdbarhed.

Om ansigtsbehandling

Alle vores ansigtsbehandlinger tager, som tidligere nævnt, udgangspunkt i netop din hud og de problematikker du kan opleve. Dette kan fx være:

Uren hud/acne

Pigmentforandringer

Sart sensitiv hud med fx rosacea

Ældningstegn som løs hud, rynker og fine linjer
Uanset hvad du ønsker behandlet, har vi produkter og behandlinger som er formuleret præcis til at gå ind og bearbejde dit problemområde. Produkterne fra SkinCeuticals er formuleret så de kan mixes og på den måde kan flere problemområder også rammes samtidig. Derud over, har vi i vores Red Carpet Treatment mixet vores signatur ansigtsbehandling med vores microgold behandling, som vil sikre optimal effekt af alle produkter.
Hvad enten du i mange år har kæmpet for at få din hud til at se ud som du ønsker, eller du blot føler du trænger til at give din hud et lille energiboost, så har vi de rette produkter samt behandlinger, til at få dette til at ske.

Behandlerne

Alle behandlinger udføres af vores erfarne lægeeksaminerede kosmetologer, som er specialoplært i SkinCeuticals produkter og på den måde kan skræddersy behandlingen til netop din hud. Det er desuden muligt at købe et pakkeforløb med flere typer af behandlinger, så du får den bedst mulige ansigtsbehandling til din hud og samtidig til en favorabel pris.
Jeg glæder mig til at se dig i klinikken og til at hjælpe både dig og din hud, så vi tilsammen kan opnå fantastiske resultater
– Marie Louise, kosmetolog hos klinik byLysholt


Vores ansigtsbehandling er delt op i 3 forskellige varianter. De har alle forskelligt indhold, men har det tilfælles, at de skræddersyes til netop din hud og eventuelle hudproblematik. Hvad din hud præcis har behov for, vil en af vores lægeeksaminerede kosmetologer finde ud af, ved at lave en analyse af din hud, ved behandlingens start. Dette gøres ved hver eneste behandling, så du altid er sikker på at der benyttes de produkter der vil give dig de bedste resultater. Derud over har du mulighed for at tilkøbe vores fantastiske C vitamin firming mask som et ekstra led i din ansigtsbehandling.
Se vores prisliste samt behandlingerne HER