fedtfrysning

Fedtfrysning eller kryolipolyse, er den nyeste teknologi indenfor permanent fedtreduktion. Det er et minimalt invasivt alternativ, til en fedtsugning. Fedtfrysning giver synlige og permanente resultater, uden nogen former for risici. Behandlingen udføres med en X-Freeze fedtfrysningsmaskine, der er af højeste kvalitet og udstyret med fire påsætningsarme. Den produceres af en familiedrevet virksomhed i Tyskland, som har brugt mange år, på at få sammensat netop denne type maskine, som bare er lidt bedre end mange andre på markedet. De fuldstændig suveræne resultater taler for sig selv og udover at behandlingen giver fantastiske resultater, er fedtfrysning også fuldstændig sikker og smertefri. Man kan gøre meget ved sin krop, med træning og sund kost, men de fleste kender til at have nogle genstridige steder på kroppen, hvor man ikke kan komme fedtdepoterne til livs. Dette skyldes at det er genetisk bestemt, hvor på kroppen man taber sig. Dette kan træning og kost ikke ændre på. Der er behandling med fedtfrysning perfekt, da den kan gå ind og fryse fedtceller lige præcis der, hvor problemet er. En af de helt store fordele ved denne teknologi er, at resultaterne er permanente. Sammenlignet med træning, vil du ikke kunne tage fedtet på igen, da fedtcellerne ødelægges. Ved træning bliver fedtdepoterne mindre, men kan derefter vokse sig større igen.

IMG_6040

Før behandlingen

Behandlingsforløbet hos os, starter altid med en konsultation, hvor ønsker, vejledning, opmåling, og forventede resultater af fedtfrysning gennemgås. Dette sikrer at der sker en forventningsafstemning, som gør at du, ved hvad du kan forvente og præcis hvordan fedfrysning behandlingen foregår. Denne konsultation kan enten laves i forbindelse med behandlingen, eller som en særskilt aftale. Konsultationen er en vigtig del af behandlingsforløbets start, da kroppens form og opbygning er vigtig for, hvordan fedtfrysning behandlingen skal udføres og hvordan processen kan forventes at forløbe. Alt dette vil du få kyndig vejledning i, så du kan føle dig tryg i hele forløbet.

selve behandlingen

Ved behandlingens start, påsættes applikatorerne omhyggeligt på de ønskede områder. Et vakuum trækker roligt fedtet op i applikatorerne, hvor en kontrolleret nedkøling til -10 grader startes. Du mærker et let træk og kort efter genfindes velbehag. Frysning får fedtet til at krystallisere, hvilket dræber fedtcellerne og de udskilles fra kroppen fra behandling med fedtfrysning og de efterfølgende 8-12 uger, igennem lymfekanalerne. 20-25 % af de behandlede fedtceller, vil ultimativt blive udskilt. Behandlingen varer 1 timehvor du roligt kan slappe af med musik i ørerne, et godt blad, eller med en snak med god veninde. Det er altid hyggeligt med godt selskab i klinikken og derfor er veninder, mødre, svigermødre eller kærester, altid velkomne. Efterfølgende afmonteres applikatorerne nænsomt vakuummet fra fedtfrysning og det behandlede område masseres, for den bedste effekt. 

efter behandlingen

Resultaterne fra fedtfrysning vil begynde at kunne ses efter ca. 3-4 uger og det endelige resultat efter 8-12 uger. Behandlingen kan gentages efter 12 uger, hvis dette ønskes.